Переваги:
Правильна обробка матеріалу;
зручність використання;
Безпека здоров'ю;
Доступність;
Тривалий період служби.
Перед початком використання достатньо протерти поверхню вологим рушником. Використовувати миючі засоби не рекомендується.
Сковорода з борони зберігається з олією, що використовується для смаження. Промаслена поверхня довше зберігає властивості та не іржавіє. Ще такий спосіб зберігання позитивно впливає на якість страв – з кожним разом вони стають ароматнішими та апетитнішими, смак насиченим.
Особливості та характеристики сковороди садж з диска борони:
Наявність бортів;
Знімні ручки "т-подібної" форми;
Знімні ніжки;
Товщина диска – 4мм.
Висота борта – 30мм.
Висота ніжок 23см
Товщина кришки – 1,2мм
Матеріал чохла – вогнетривкий брезент прошитий посиленою ниткою.